2014. július 19., szombat

Szalai Miklós lakása

Elérkeztünk (végre) a Szalai-Koncz-Gerzson családfa utolsó állomásához, azaz Miklós - már nem is annyira - legénylakásához. A válás után költözött ide, pedig anyagi helyzete megengedett volna egy ennél nagyobbat is. Ellenben őt sosem a méret érdekelte, a berendezéssel se töltött sok időt, csak vett pár alap darabot és kényelmesen éldegélt, míg meg nem érkezett Tamara, aki kezébe vette az irányítást.


A Hajó utcai lakás továbbra sem a legotthonosabb hely. Férfiasan hajlik a minimalista stílus felé, fő színei a fekete, a szürke, a fehér és a kék árnyalatai. Egyedül a konyha kapott egy kicsivel melegebb színt, de inkább nézzük képekkel!


Az előszoba igen apró, innen nyílik majdnem minden helyiség.


Belépve rögtön jobbra a fürdőszoba, ahol tényleg csak a legszükségesebbek találhatóak. Tamara ugyan szeret sminkelni, de feleslegesnek tartja telepakolni a fürdőszobát mindenféle kacatokkal.



Az előszobából jobbra nyílik a konyha. Nem főznek túl sokat, mert nincs rá idejük, így ez inkább csak az étkezések színtere. A barna és árnyalatai uralkodnak, ettől kellemesebb ez a helyiség, mint a lakás többi része.




A nappaliba csak a konyhán át lehet eljutni. Itt található a dolgozósarok és egy hatalmas TV. Utóbbi az egyetlen, amiben még Miklósnak is számít a méret... minél nagyobb, annál jobb!




A nappaliból és az előszobából lehet megközelíteni a hálót. Ez Tamara érkezése után lett kicsivel stílusosabb, addig csak egy ágy és egy szekrény állt benne. Na meg persze a szobabicikli. Az utóbbi években Miklóst mániákusan érdekelni kezdte a kinézete, így szabadidejében igyekszik minél többet mozogni.



Ennek okán szerelt fel a nappaliból nyíló erkélyre is egy boxzsákot.



Miklós és Tamara tökéletesen megtalálták egymásban mindazt, ami korábbi kapcsolataikból hiányzott. A férfinek egy olyan nőre volt szüksége, aki maga is karrierista, így nem zavarja, hogy ha néha a munka kerül előtérbe. A nőnek pedig egy olyan férfi kellett, aki megérti a munkája iránti szeretetét és nem várja el tőle, hogy családanya és háztartásbeli legyen. Tamara szorgalmazza, hogy Miklós gyakrabban tartsa be a lányának tett ígéretét, hiszen ha ők ketten nem is terveznek családot, a férfi korábbi családja az életük része  kell hogy legyen.


Végére értünk a legnagyobb családfámnak, ideje más vizekre evezni! : )

2 megjegyzés:

  1. Már nagyon várom, a következő bejegyzést! :))

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagyon szép ez is, mint a többi! Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a személyre szabott képeket hogy csinálod? Amin az adott család van és a polcokra/asztalokra szoktad rakni őket. Előre is köszönöm!: )

    VálaszTörlés