2013. szeptember 27., péntek

Konyha-szemle

Kapásból elég sok dolog jut eszembe, hogy mégis mi elengedhetetlen és mi jön jól, ha konyháról beszélünk. Alapdarabokhoz a játék is elég sok lehetőséget nyújt, hiszen számos konyhabútor és háztartási gép között válogathatunk kedvünkre. Ám ismerem a telhetetlenséget, néha ez sem elég... Konyhai kacatom az van egy halommal, viszont bútorom, gépem nem sok. Azért megmutatom nektek, miknek csábultam el mégis és mik azok, amik elengedhetetlen kiegészítői a konyháimnak.

Bútorok tekintetében egy MTS alkotóra, buggyboozra hívnám fel a figyelmet. A - nem csak konyhába való - bútorai és kiegészítői kifejezetten igényesek és akár már egy egész házat is be lehet rendezni. velük. Ha kifejezetten csak az alkotó tetszett meg, és még nem regisztráltatok MTS-re, akkor ajánlom figyelmetekbe a blogját, ahol fellelhetőek ugyanezek a tartalmak.

A konyhába készült egy klasszikus és egy modern család is, melyhez számos kiegészítő, dekoráció, polcok és gépek is tartoznak. A klasszikus konyhához tökéletesen passzol például ez a tűzhely, a modern konyhában pedig jól néznek ki a fémes kiegészítők. A fűszeresüvegcsék bárhol jól mutatnak!



Aki beleszeretett a fenti szekrényekbe, az Hek jóvoltából hozzájuthat pár klassz átszínezéshez MTS-en.


A következő szekrényszettet és a hozzá tartozó kiegészítőket azoknak ajánlom, akik odáig vannak a romos helyiségekért. Bohókás, vidám vagy lepukkant konyhákba kötelező guatla két pakkja.


A legfőbb, elengedhetetlen kelléke a tökéletes konyhának a felső szekrény! Elég sokáig hiányoltam, míg egyszer csak rábukkantam CTNutmegger letöltésére, amiben az összes kiegészítő és cuccok konyhaszekrényéhez megtalálhatjátok a felső szekrényeket.


Korábban már ajánlottam nektek pár konyhai kiegészítőt, azon kívül már nem sokat tudok mutatni. Viszont érdemes szétnézni EZEN a gyűjtőoldalon. A feltöltő egyesével mutatja meg a kedvenc tárgyait és kiegészítőit. A letöltő linkek többnyire más oldalakra, gyakran pakkokhoz vezetnek. Kettőt mindenképp ajánlanék figyelmetekbe. Az első pakko ITT, a másodikat pedig ITT találjátok, az alábbi képen csak a kedvenc tárgyaim szerepelnek belőlük.



Aki nem díjazza az egyedi tartalmakat, az se csüggedjen! A Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok csomaggal elég szemrevaló kiegészítők érkeztek modern és romantikus konyhákhoz, de az Éjszakák, a Szabadidő, a Nagyvárosi Élet és az IKEA Álomotthon Cuccok is kínál pár klassz bútort és kiegészítőt. Aki pedig kedveli a nagymamáink konyhája által ihletett stílust, annak az Évszakok konyhakiegészítői a tökéletes választás!

Nektek melyik a kedvenc konyhabútorotok, vagy kiegészítőtök?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése